wagemaker_slide1.jpg

Wat is Osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode, waarbij het opsporen van bewegingsverliezen centraal staat.

wagemaker_slide2.jpg

Met welke klachten kan u naar een osteopaat?

Acute of chronische nek- of rugpijn, sportblessures, uitstralende pijn in de armen of benen, tintelingen in de vingers, hoofdpijn/migraine, whiplash, verstoorde darmfunctie, buikpijn.

wagemaker_slide3.jpg

Afspraak maken

Heeft u een klacht en wilt u snel een afspraak maken? Wij helpen u graag verder.

wagemaker_slide8.jpg

Zwangerschap en bevalling

Osteopathie kan zowel voor, tijdens als na de zwangerschap veel betekenen voor moeder en kind. Klik hier voor meer informatie.

De privacy van uw persoonsgegevens

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG – EU 2016/679 – EU Privacy Wetgeving) informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek.
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief.
  • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoongegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen. 
Onze uitgebreide privacystatement is hier te vinden.

Cookie verklaring

Wat zijn cookies?
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd worden. Door middel van cookies verzamelen wij informatie over het gebruik van onze website. Deze cookies worden vooral gebruikt om het bezoek en gebruik van de website te kunnen analyseren en daarmee de website te kunnen optimaliseren.

Cookies van Google Analytics
Deze website maakt alleen gebruik van zogenaamde analytische cookies. Hiermee wordt er een beter inzicht verkregen in het functioneren van deze website. Analytische cookies hebben nauwelijks gevolgen voor uw privacy. Google Analytics is de analysetool van Google. Om te bepalen welke onderdelen van de websites het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van deze software van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken (bezoekersstatistieken). Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees meer gedetailleerde informatie over het privacy beleid en het dataveiligheidsbeleid van Google Analytics op de website van Google.  

Verwijderen en weigeren van cookies
Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. Als u cookies weigert en/of verwijdert kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Daarnaast heeft het weigeren en/of verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop u deze handeling uitvoert.

Wijziging privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookie-verklaring. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden u daarom aan deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Contact

Openingstijden: 
Ma         08:00 - 21:00
Di - vrij:  08:00 - 18:00
Za:         08:00 - 13:00

Route- en prakijkinformatie

Adres:

Hoogkarspel - Molenwei 40

Tel:

06-2518 9099 / 06-3722 7940

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

KvK:

61628344