wagemaker_slide2.jpg

Met welke klachten kan u naar een osteopaat?

Acute of chronische nek- of rugpijn, sportblessures, uitstralende pijn in de armen of benen, tintelingen in de vingers, hoofdpijn/migraine, whiplash, verstoorde darmfunctie, buikpijn.

wagemaker_slide8.jpg

Zwangerschap en bevalling

Osteopathie kan zowel voor, tijdens als na de zwangerschap veel betekenen voor moeder en kind. Klik hier voor meer informatie.

wagemaker_slide3.jpg

Afspraak maken

Heeft u een klacht en wilt u snel een afspraak maken? Wij helpen u graag verder.

wagemaker_slide1.jpg

Wat is Osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode, waarbij het opsporen van bewegingsverliezen centraal staat.

Wie zijn wij?

Lisa Vandevelde Osteopaat DO-MRO is in 2014 als osteopaat gestart in Enkhuizen, ze is momenteel alleen nog werkzaam in de praktijk in Hoogkarspel.

Na het afronden van het atheneum aan het Koninklijk Atheneum Tichelrij (Sint-Truiden, België) heeft Lisa de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Het I.A.O. werkt voor de fulltime studie intensief samen met de Universiteit van Wales. Als afstudeeropdracht heeft zij onderzoek gedaan naar de invloed van bekkenscheefstand op de bewegelijkheid van bekken en rug.
Na het succesvol afronden van de opleiding en het onderzoek werd de titel D.O. (Diploma in Osteopathie) behaald. Vanwege de intensieve samenwerking met de Universiteit van Wales is ook de diploma Bachelor of Science with Honours in Osteopathy (Bsc. (Hons.)Ost.) bekomen. 

De toevoeging M.R.O. betekent dat men geregistreerd is bij het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O.) en dat aan opleidingseisen en eisen omtrent kwaliteit en bijscholing wordt voldaan. Deze registratie maakt ook dat behandelingen door zorgverzekeraars uit het aanvullende pakket vergoed worden. 

Lisa Vandevelde is ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (N.V.O.).

Lisa heeft met succes de 1-jarige opleiding Methode de Bakker afgerond. De behandelmethode en filosofie van Frank de Bakker heeft zich ontwikkeld vanuit de grondbeginselen beschreven door A.T. Still. Deze stelde dat vloeistofstromen de drijvende kracht zijn in het functioneren van het menselijk lichaam (zowel metabool, circulatoir als neurogeen).

Lisa is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag, ze is bereikbaar op 06 3722 7940. 
Contact

Openingstijden: 
Ma         08:00 - 21:00
Di - vrij:  08:00 - 18:00
Za:         08:00 - 13:00

Route- en prakijkinformatie

Adres:

Hoogkarspel - Molenwei 40

Tel:

06-2518 9099 / 06-3722 7940

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

KvK:

61628344