wagemaker_slide2.jpg

Met welke klachten kan u naar een osteopaat?

Acute of chronische nek- of rugpijn, sportblessures, uitstralende pijn in de armen of benen, tintelingen in de vingers, hoofdpijn/migraine, whiplash, verstoorde darmfunctie, buikpijn.

wagemaker_slide8.jpg

Zwangerschap en bevalling

Osteopathie kan zowel voor, tijdens als na de zwangerschap veel betekenen voor moeder en kind. Klik hier voor meer informatie.

wagemaker_slide3.jpg

Afspraak maken

Heeft u een klacht en wilt u snel een afspraak maken? Wij helpen u graag verder.

wagemaker_slide1.jpg

Wat is Osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode, waarbij het opsporen van bewegingsverliezen centraal staat.

Wie zijn wij?

Joost Wagemaker Osteopaat DO-MRO is in 2013 als osteopaat gestart in Hoogkarspel.

Na het afronden van het atheneum aan het Martinus College (Grootebroek, Nederland) heeft Joost de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Het I.A.O. werkt voor de fulltime studie intensief samen met de Universiteit van Wales. Als afstudeeropdracht heeft hij onderzoek gedaan naar de relatie tussen nekproblemen en ademhalingskracht. 
Na het succesvol afronden van de opleiding en het onderzoek werd de titel D.O. (Diploma in Osteopathie) behaald. Vanwege de intensieve samenwerking met de Universiteit van Wales is ook de diploma Bachelor of Science with Honours in Osteopathy (Bsc. (Hons.)Ost.) bekomen. 

De toevoeging M.R.O. betekent dat men geregistreerd is bij het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O.) en dat aan opleidingseisen en eisen omtrent kwaliteit en bijscholing wordt voldaan. Deze registratie maakt ook dat behandelingen door zorgverzekeraars uit het aanvullende pakket vergoed worden. 

Joost Wagemaker is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (N.V.O.).

Joost heeft met succes de 2-jarige opleiding Osteopathie bij Kinderen afgerond. Deze opleiding beslaat alle aspecten in de behandeling van baby's en kinderen, alsook de begeleiding en behandeling van de zwangere vrouw. 

Joost is aanwezig van maandag tot vrijdag, hij is bereikbaar op 06 2518 9099. 

Contact

Openingstijden: 
Ma         08:00 - 21:00
Di - vrij:  08:00 - 18:00
Za:         08:00 - 13:00

Route- en prakijkinformatie

Adres:

Hoogkarspel - Molenwei 40

Tel:

06-2518 9099 / 06-3722 7940

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

Mail:

info@wenv-osteopathie.nl

KvK:

61628344